779
780

Poptrack is de nieuwe community speciaal voor jonge muzikanten en producers

Poptrack
Altijd al je eigen track willen maken? Wil je jouw productie naar een hoger niveau tillen? Kom je maar niet uit je comfort zone? Zoek je aansluiting met andere producers, artiesten, muziekanten of wil je beter worden in onderwerpen als mixing, recording of songwriting? Dan is Poptrack écht iets voor jou! 

Poptrack daagt getalenteerde, jonge muzikanten, producers, vocalisten, en songwriters uit om hun skills naar een hoger niveau te tillen.

Wij vinden het enorm leuk om beginnende (en gevorderde) talenten binnen de muziekindustrie een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling en carrière. 
Poptrack gaat daarom jouw nieuwe (online) platform zijn voor de ultieme tips & tricks rondom de hedendaagse muziekproductie. Bij Poptrack zullen er een serie van masterclasses en workshops worden georganiseerd, je leert de kneepjes van het vak en dat allemaal samen met ervaren professionals uit de industrie. 


 

Even concreet 
Poptrack is modern en onconventioneel. We denken niet in klasjes, instrumenten of muziekstijlen. Poptrack is stijloverstijgend en altijd in beweging.

Binnen de masterclasses en workshops ontmoet je nieuwe mensen met dezelfde passie, je kunt al jouw vragen stellen aan de gastdocent(en) en coaches, je doet nieuwe ideeën en ervaringen op en tijdens de workshops is er ruimte op samen te werken en zelf aan de slag te gaan met creatieve opdrachten. Je groeit samen met anderen en versterkt elkaar. Tijdens deze activiteiten gaan we altijd opzoek naar wat voor jouw nuttig is. Je kan dus een persoonlijke benadering verwachten met daarin de juiste coaching op maat.

Masterclasses, workshops, hand-outs… natuurlijk hebben we een programma. Maar Poptrack onderscheidt zich vooral door de begeleiding van professionals uit de hedendaagse muziekindustrie. Deze professionals hebben alles in huis over onderwerpen als productie, arrangement, mixing, recording, songwriting, sessies en ondernemerschap binnen de muziekindustrie. Denk aan producers, songwriters/vocalisten en artiesten die zichzelf tot ver over de landsgrenzen hebben bewezen. 

Geïnteresseerd in Poptrack? Schrijf je vooral direct in voor een van de masterclasses en hop on!!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en ben je opzoek naar leuke tips en tricks? Volg ons online op Instagram en Facebook.

Contact: contact@poptrack.nl