Poptrack Masterclass - 16 December
Poptrack Masterclass - 16 December

Poptrack Masterclass - 16 December

16 december 2022
Inschrijven

Learn. Create. Play.

Poptrack Masterclass 16 December

Professioneel producer en muzikant, Luc Verwold aka Zoof (werkte o.a. al met Claudia Leitte, Antoon, Woodie Smalls, Chanel West Coast & Jasha Rudge) neemt je mee in de essentiële ‘basics’ van zijn muziekproducties.

In deze masterclass krijg je de tools en handvatten met betrekking tot het goed opstarten van een muzikale productie. Een aantal onderwerpen die worden aangesneden zijn: DAW uitleg, tips en tricks, workflow, templates, recording en de basics van audiobewerking (EQ, compressie, sidechain, gain-staging, audio-warping, bussen/groepen).

Tijdens de masterclass zal er uitgebreid aandacht worden besteedt aan het beantwoorden en toelichten van vragen. De diepgang van de vragen en onderwerpen tijdens de masterclass zullen met name worden bepaald door het niveau van de groep. Zijn er grote verschillen in niveau? Dan zal daar uiteraard rekening mee worden gehouden en ervoor worden gezorgd dat de juiste coaching er is voor ieder niveau.

Extra leuk! Bijgaand krijg je bij de masterclass een hand-out met uitgebreide theorie over de behandelde onderwerpen. Wil je thuis nog eens op je gemak de theorie even nalezen of wil je voor bepaalde onderwerpen net even de diepgang in? Dan is deze hand-out extra leuk en informatief!


Voor wie?
Voor muziekartiesten, vocalisten/songwriters en producers die eigen songs maken en zich willen ontwikkelen in hun vakgebied.

Deze masterclass is de eerste in een serie van masterclasses en workshops die worden georganiseerd. Binnen deze masterclasses en workshops ontmoet je nieuwe mensen met dezelfde passie, is er ruimte om samen te werken en leer je de kneepjes van het vak,  allemaal samen met ervaren professionals uit de industrie.

Enthousiast geworden? Schrijf je vooral direct in voor de eerste masterclass en word onderdeel van Poptrack!

Schrijf je HIER in!  

  
Wat heb je nodig? 

Good vibes only! Het is wellicht handig om je laptop en koptelefoon mee te nemen mocht je tijdens de masterclass  vanuit je eigen DAW willen meekijken of vragen hebben. Wat betreft de masterclass zal het grootste gedeelte zich afspelen in Ableton maar ook Logic Pro X zal worden toegelicht. Hierin is wederom het niveau en de wensen van de groep bepalend voor de stof en het gebruik van een programma tijdens de masterclass.  

Van wie leer je?  

Zoof - Masterclass - “Make Yourself At Home”
Luc Verwold (producer alias Zoof) produceert en schrijft voor en met artiesten als Claudia Leitte, Antoon, Chanel West Coast, Stafford Brothers, Jasha Rudge, Chip Charlez en nog velen anderen. 

Hij is afgestudeerd als producer aan de opleiding ‘Herman Brood academie’ waarna hij veel te vinden is in het buitenland voor internationale projecten. Los Angeles en Stockholm behoren dan ook tot zijn zakelijke hotspots. Meer hierover hoor je allemaal tijdens de masterclass!
 
Follow on Instagram

 

Wanneer?        
     
Vrijdag 16 December - 20:00 - 21:30 
Prijs: 12,50
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven          


 

Learn. Create. Play.